En helt blank ny dag…

har nu inletts.

Det är lite spännande att så här i morgonrusningen helt ägna sig åt att fantisera och planera för den kommande dagen.

 Den har ju  faktiskt börjat för ett tag sedan, men det känns något segt i starten, så att säga. Jag har iallafall hunnit läsa de stora tidningarna och tagit del av världshändelserna. Glädje och sorg samt hela skalan däremellan.

Så har de av mig lästa bloggarna genomgåtts och i tankarna kommenterats. Nu blev det lite tröttsamt att försöka sovra bland folks olika synpunkter. Åsikter om ditt och datt, min undran är stor över hur folk orkar bry sig så mycket om saker och ting. Jag blundar och stänger av åsiktsmaskineriet ett tag, för att istället ta klivet in i  TV-deckarnas förtrollande värld där ingenting är på riktigt.

Påtår av kaffet blir det också, sedan fortsätter min nya  spännande nya dag

Dagens bilder visar naturens vackraste sidor av hösten

Comments (1)

GoldenTabsjanuari 9th, 2018 at 2:22

ydNDGc https://goldentabs.com/

Leave a comment

Your comment