Man måste inte sova…

mellan kl 23 – 07 om nu någon trott det.

Jag har alltid haft en något rubbad dygnsrytm som inte alltid varit så bra. Som barn ville jag aldrig gå och lägga mig eftersom jag tyckte att det tog bort så mycket av den roliga vakentiden.Det var inte så populärt att jag var uppe och hittade på olika befängda saker under nätterna, men dagarna räckte ju inte till för allt kul som hände.

Så har det fortsatt och under mitt yrkesliv  kunde jag välja nattarbete som jag kände att jag passade för. Att sova har varit ett nödvändigt ont.

Nu fortsätter det periodvis på samma sätt och nätterna blir fulla med äventyr. Jag upplever spännande saker i ljudböckernas värld och radiopratarna vänder sig oftast till mig, låter det som. Det finns inga begränsningar för oss med fantasi och all tid i världen att lära sig något nytt under nattens lugna timmar.

De senaste nätterna har varit fulla med information om ”ond bråd död ”i form av en mycket detaljrik deckare som får det att krypa i kroppen av obehag.

I min egen säng blir spänningen väl stor och det har väl hänt att jag tittat under sängen när det prasslar till.

Lättskrämd är jag inte.

Leave a comment

Your comment