Mina anlag för hus-och hemskötsel är idag inte stora.

 

Näe, idag ska jag inte göra som halva befolkningen i landet tycker om, att med glädje och sång greppa en damsugare och dra igång. Jag ska istället ägna mig år verklighetsflykt. Det gör jag gärna,ofta och mycket.

 Först så blir det f m –kaffe med en hembakad chokladbiskvi, gott och onyttigt.Därefter ska jag ta itu med att fylla på min dosettbox för alla mina mediciner ,som läkarvetenskapen  i sin  godhet tycker att jag ska ta. Därefter  kommer jag fortsätta med att fördjupa mig i Scotlands geologi, flora och fauna . Jag följer en engelsk serie om Scotland som är mycket intressant.

Efter middagsvila tar jag nog språnget över till en av mina tillverkningshobbysar, nämligen att skapa vackra pärlsmycken. Så måste jag följa den politiska debatten  samt det allmän skvallret i våra kvällstidningar ,dom är ju kända för att alltid skriva sanningen. Obs  Ironi.

Under sena eftermiddagen och kvällen finns det många intressanta saker som inte får missas. Så här kan en vanlig dag i mitt inehållsrika liv fortgå. Jag klagar inte, det finns hur mycket som helst att göra, jag behöver inte sparka igång dammsugaren för att känna mig glad och lycklig samt delaktig i tiden.

Dagens foto visar 3 st pingviner som hoppar ur en vak, samt en vacker fjäril som påminner om våren

Leave a comment

Your comment