Snöflingor och fallande fåglar…

ramlar ner från himlen!!!
Det ska bli intressant att höra hur sakkunskapen förklarar detta. I alla fall detta med fågelregnet, som jag tycker låter både obehagligt och oroväckande.

En del dagar vaknar jag i en rosaflummig dimma då allt känns riktigt bra, men när jag öppnar dagspressen och morgonTV så förbytts den rosa stämningen av en mer
dämpad färgskala. Dimman finns kvar, det är ganska skönt att vistas i den numera. Verklighetens skarpa kanter vill jag i det längsta undvika.
Eländes, elände – nu går jag vidare mot oupptäckta glädjeämnen. Jag sitter och läser om människor som bloggar och ibland träffar jag på riktiga pärlor som går in i mitt sinne. Det finns så mycket att känna sig glad över, t ex personer som formulerar sig både kvickt och träffande.
Jag gillar att följa vissa kåsörer i våra tidningar som har ungefär samma skruvade inställning till livet som jag själv. Då känns det som att träffa på en själsfrände.
I dag händer en spännande sak – jag har anmält mig till en kurs i ett ämne som jag inte kan så mycket om. Jag talar inte om vad det gäller, men resultatet kanske kommer fram i den här bloggen så småningom.

Kunskaper är inte tunga att bära.

Comments (1)

Johannajanuari 6th, 2011 at 10:57

Hej
Använder du blogg trafik ? Det fungerar på samma sätt som mer-trafik och använder du båda så får du ännu fler besökare :)

använd gärna länken för att registrera dig:
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=livetilille

kram

Leave a comment

Your comment