Tack Gud eller Någon, för att jag får lyxshoppa…

på en söndag.
Alltså jag skulle bara gå och köpa lite mjölk och kaffe, men det blev en lyxshoppingtur i stället. Så kan det gå när jag får fria händer att gå på promenad en söndag i februari.
I min lilla stad är jag omgiven av varuhus och köpcentra som alla slåss om att få betjäna mig och casha in de små penningar jag förhoppningsvis petat ur spargrisen. Riktigt rik kände jag mig och nu skulle jag spendera stålarna på basvaror. MEN – det gjorde jag inte .
Jag tyckte det var så skönt att riktigt grotta in mig i affärsmodulerna, ingen pensionär som trängdes och inga ungar som skrek, heller inga andra vuxna som med hysterisk snabbhet skulle fram i gångarna. Nej, jag fick gå där och släpa mig fram, ta och klämma samt lukta på de varor som jag fann osannolika. Så hittade jag till Sminkavdelningen – jösses, nu skulle det bli kul. Spraya luktagott och skaka på flaskor samt pröva provstift i allehanda färger.
O´key till slut insåg jag att det var tid att lämna detta månglartempel, men först hitta mjölken och kaffet. Vid kassan uppstod som vanligt en viss förvirring eftersom jag höll den
vanliga lådan om ditt och datt som jag tyckte att omvärlden borde få veta.
Sådärja, en liten shoppingtur kan pigga upp och i morgon ska jag visa upp ett nytt fräscht
ansikte, eftersom jag kände mig närapå förförd av de skönhetsprylar jag inte kunde motstå att köpa.

Leave a comment

Your comment