Sorg,åska och blåbärstårta…

Nu är det ganska tufft att vara människa i denna värld. Är det inte nattliga åskoväder som får mig att snabbt fatta vissa beslut, så är det detta med det svåra som har hänt i vårt grannland. Jag tänker inte ha några åsikter om orsaker hur det kunde gå så här illa, men jag läste ett så bra inlägg i DN idag av förra justitieministern och deckarförfattarinnan Anne Holt. Det hon skrev var så otroligt bra att jag ska länka till det inlägget.
Så är det detta med mitt stora intresse för goda tårtor och söta desserter. Det är så vansinnigt gott och onyttigt, men jag tror att det måste till en tårtbit för att balansera det onda med det goda.
Nu ska jag bemöta det dagliga åskregnet med kaffe och blåbärspaj, kunde jag så skulle jag dela med mig -tror jag.

Leave a comment

Your comment