Det har gått en evighet…

sedan jag besökte denna sida och satte något på pränt. Jag bör ha en god förklaring till detta slarv, som t ex att jag inte haft något att ”tycka till” om. Hoppas att någon gick på den bluffen -va´ bra, då kan jag fortsätta med mina tankesprång.
En annons i kvällspressen idag fick mig att reagera lite surt. Det handlade om att man /jag skulle ta kontakt med MIN begravningsentreprenör. Jag trodde inte att jag hade någon egen sådan, jag har nog heller inte haft behov att hålla mig med en personlig entreprenör i den frågan.
Annonsvärlden är fylld av märkligt skrivna alster som numera ofta får mig att inget begripa. Lika bra är det – jag fattar mindre och mindre av det hela.
Tänk. att en i mitt tycke korkad skriven annons kunde få mig till att öppna upp den här gamla bloggen och återuppstå igen.
Utan en personlig begravningsentreprenör.

Leave a comment

Your comment